Beste wensen 2022

Het bestuur wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2022.   Helaas was er afgelopen jaar niet veel...

Bestuursleden

Ad Nuiten Bestuurslid

Wilma den Ouden Penningmeester

Enzo Mascolo Bestuurslid

Walter Goossens Voorzitter

Greep uit onze Activiteiten

Voor de sportievelingen

Zo organiseren wij schaakavonden, tennis, biljartavonden en hardloop activiteiten. Voor de competitieve collega’s onder u bieden we daarnaast toernooien aan zoals bowling, darten en pokeren.

Onze eigen vrijdagmiddagborrel

Meerdere keren per jaar organiseren we onze eigen vrijdagmiddagborrel, oftewel de BOVA Borrel. We ontmoeten elkaar in ’t Hoekske, het bedrijfsrestaurant van Stadskantoor A.

Bingo

Dat bingo niet alleen voor gepensioneerden is blijkt tijdens deze avonden: zowel jong als oud strijden fanatiek om een van de mooie prijzen.

Reizen

We organiseren we ieder jaar verschillende reizen zoals de kinderreis (Blijdorp, Toverland, Efteling, etc.), de voorjaarsreis (Gent, Amsterdam, etc.) en de kerstreis (Maastricht, Oberhausen etc.).

Verrassingsactiviteiten

Naast onze reguliere activiteiten organiseren we ook verrassingsactiviteiten. Zo hebben we in 2015 een paaldansworkshop georganiseerd en bleek vooral de Escaperoom erg populair. Houd onze berichten goed in de gaten voor de activiteiten van dit jaar!

Voor de kookliefhebbers

Ieder jaar starten we fris en vol energie met een speciale workshop. Denk aan sushi of bonbons maken, italiaans koken, of een cocktail workshop. Ook leuk om hier een introducé mee te nemen.

Sinterklaas

Een van de drukst bezochte BOVA activiteiten betreft het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Kinderen tot 11 jaar kunnen zich in de stadshal uitleven met allerlei spellen, van eendjes vissen tot een rodeostier.

 
 

Contactgegevens

Bezoekadres:

Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ Breda

Postadres:

Postbus 90156
4800 RH Breda

Rekeningnummer:

NL13 INGB 0002 1142 89 t.a.v. BOVA

 

Deel je verhaal

Heb je een leuk verhaal over één van onze activiteiten, een idee voor een activiteit of heb je gewoon een vraag? Deel deze met ons.

Laat je horen!